Návrat na stromy zkratkou přes vyspělé technologie a sociální sítě ;-))
18.12.2021 11:22:43 | Amonasr
A dneska volili novou vládu:D
To je zase opičárna.
17.12.2021 23:00:41 | jenommarie
...všichni chtěj vládnout...i když už nebude brzy čemu a komu...zbývá posledních pár drobných...
18.12.2021 12:53:39 | Marten
Ještě si stihli rozdat odměny..aby náhodou se nezapomnělo..že pracovali..tvrdě.
No..uvidíme, co ještě nás zde čeká;)
18.12.2021 21:37:34 | jenommarie
Tak to jsi vyhmátnul v kaluži zlatou rybku* Jo!
BRZOJEDNOU si budou Trilobité pochodovat po hlavě Svatého Václava, čouhajíci v naplavě mezi přesličkama. A do hajzlu, začne to brzy nanovo! Homo Erectus, se opět pomaličku začne napřimovat...
17.12.2021 16:25:03 | šerý