Anotace: Marťánci nechápou co se děje na jiných planetách.
..."potká země venuši a jak se má...ale usadila se na mě nějaká plíseň"...;-)
29.04.2022 15:36:52 | Marten
Pěkně ses rozepsal, Honzo - vystihl jsi vtipně tu zvenčí naprosto absurdní směs tragikomična, jakou bychom na Marťany asi museli působit, pokud by je bavilo nás pozorovat... ;-)
29.04.2022 11:23:34 | Amonasr
Jo,jo, mají z nás asi hlavu v pejru, posílají nám překrásné obrazce v obilí a my jsme stále debilní.Né všichni, ale ti co nahoře rozhodují ty většinou rozhodují debilně a taky vyčůraně, aby nasytili svojí velkou kapsu.Díky Pepo:-)
29.04.2022 16:28:53 | Jeněcovevzduchukrásného
Jj, o jejich kapsy jde vždy až na prvním místě... ;-)
30.04.2022 10:12:03 | Amonasr
Jo,jo, čeho my se ještě nedožijeme, a vůbec, co se budu rozčilovat, za chvilku jsi jdu číst duchovní knížku Poselství Světla od Kenneth Ringa a zase budu spokojený.:-)Jo a ještě něco, ta básnička je důsledkem toho, že jsem se výjimečně, minulý týden díval dvakrát na zprávy:-(.:-)
01.05.2022 19:50:32 | Jeněcovevzduchukrásného