Při prvním štěpení atomů
jen pár cest a dunivých zvuků
Přicházíš po Velkém větru
daleko od hlavního proudu
Toužíš po spojení
Je to cítit na míle daleko
Velmi zdařilý text plných smyslných přání v květu toužení.
15.08.2022 14:06:04 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?