Klucht i Kchrab
Oche heboučičký kluchti,
přidepsáno toubě náležitostně
tvují schváleností byti,
kecnu na tvě přidělené hrbeně.
Doldvojmohrby mé blahy jsouc,
pasnem rochně kruty vprav i vlev.
Šarlat teke – plosky opláchnouc,
mlsni voxlidu to blahný jev.
Dupy jdíc pak kchrabí kanál,
prutkem zlovit vrch i vzhůr tě,
želzem drtikruním tvouju hrbál,
mrš tvo ziřím, bými blahně.
Zuřmí fony, v lebi pískrot,
potvrdka tu… okča pokmití,
parafky pro, chmatcu tuhy hrot,
trojmé inkrazidla drtětí.
...slavná vogonská, ta tu ještě nebyla...českej překlad...;-)aby nám to nezkroutilo uši a neresetovalo mozek...;-D..raději nebudeme recitovat nahlas.
ps:...nedalo mi to, dal jsem to nahlas!jde to!!!...;-)fakt jsem se pobavil, dík...
18.03.2023 11:56:57 | Marten