Rudá planeta Mars

Rudá planeta Mars

- Rudá planeta Mars -

Muži prý pochází z Marsu
Ženy prý z Venuše říká se.

Mars je krásná rudá planeta
sotva prozkoumaná.

Rudá planeta sotva prozkoumaná
protože je velmi vzdálená.

Je velmi vzdálená od Země.

Jednou bude osídlená
Jednou osídlená bude.

To je krásná planeta Mars

 



Spisovatel Akras

Autor Akras, 19.10.2024
Přečteno 24x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hlavně aby se na Marsu líbilo kocourům a přeji hezký den

19.10.2024 09:51:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí