Anotace: Za dávných časů Anakina Skywalkera...
Ješitnej? Já? Se ví, jako každej chlap :-) Ten kterej si to nepřizná je navíc ještě srab. :-) Rád jsem si to přečetl a líbí se mi to. Píšeš krátké verše, což se mi dobře čte. Tohle dílko je složitější jen pro přelétnutí oky/očima)očmi pchjo... , žádná oddychovka. Metafory jsou skryté a vázané ve více slokách. Ale když mozek zapracuje (což ten můj dělá strašně nerad), najde i více věcí než autor. Díky, líbí se mi to, juknu na víc Tvých dílek :-)
09.03.2006 15:45:00 | Buližník