Anotace: Sny dokáží být občas krásné, ale nesplnitelné.
zajímavé jak dnes frčí Satanimus ale já mám na to jiný názor velebím papeže ŘehořeIX a InocenceIV a InocenceVIII neboť tito svatí lidé svými dekrety se zasloužili o to aby heretici končili na hranicích škoda že to nefunguje i dnes.Jsem katolík a dovolim si citovat jeden výrok papeže PavlaIV-Kdyby můj otec byl kacíř jdu nasbírat dříví na hranici a vlastnoručně hranici zapálím.Je škoda že církev stratila tu moc trestat kacířství buď hranicí nabo doživotním žalářem hned by to zde vypadalo jinak.
13.06.2007 12:22:00 | .....................
Být Rhiano kouzelníkem,
nebo aspoň trochu blíž,
splnilo by se Ti mžikem
možná vše,o čem sníš!
Pak by erotické básně
nestřídaly múry zlé,
cítila by ses jen krásně,
jako v ráji,děvče mé!
Ale jinak je to špica!
mirek
26.05.2007 01:15:00 | Kozoroh 1