Horké poupě
Jak poupě se mi otvíráš,
jen nádech a přivonět,
své tajnosti si ukrýváš,
jen pohladit je, nechat je rozbujet.
Jen dotek něžný vlhkou dlaní,
co po těle Tě lehce hladí
a políbení na Tvé tělo,
které se vlní, moc by chtělo.
A pak žhavost jak slunce palí,
Tvá rozpálená horkost svádí,
když polapíš mou uzdu vraní ,
odhodíš ji, já padám za ní.
Komentáře (3)
Komentujících (3)