RAJČÁTKO UMÍ MLASKAT
Anotace: možná trochu surrealismus, ale spíš hříčka se střihem /jakoby ve filmu/ takže zase žádná pravidelnost, ani kumšt/ jenom sled obrazů
čím víc vykřičníků mu nasypala do ucha
o to byl šťastnější
za zavřenými dveřmi
a oknem
omdlela mu v náruči po desíti dřepech
prosila
aby zamknul
sousedka s uchem na hrnku
okem za sklem
a vlasy v rezavých natáčkách
slintala si na lino
kap kap
tohle že je ten sex po telefonu?
slibně zaslechla
jak jde s křupáním
párátko skrz jednohubky
oliva
klobása
sýr
pomazánka
rohlík
dno tácku
inspekce
musí čas od času
pročistit trubky
to se ví
já dostal facku
zůstala na vlnách jeho rádia
až do konce vysílání
přišla do stádia
dospívání
Komentáře (2)
Komentujících (2)