volný pád
Několik krásných večerů
několik milých slov
několik letmých pohlazení
a myšlenka na neodvratný konec
Několik krásných večerů
několik hlubokých pohledů
několik vášnivých polibků
a vědomí že jednou dopadnou na zem
zahodili rozum a odepnuli padák za letu
setkání se zemí je daň...
...za několik krásných večerů
několik žhavých dotyků
několik nepopsatelných prožitků
ale za tu chvíli volného pádu to nepochybně stálo!
Přečteno 580x
Tipy 2
Poslední tipující: AndyKo, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)