Polobáseň o neúspěchu sexuálního loudila
Anotace: Presnejšie kategória by bola sex/srandovné.
Tak dáš mi, nebo nedáš?
Možná jo, možná ne.
Ty koketko, co hledáš?!
Dáš mi, nebo nedáš?
Záleží, jak bude svítit slunce,
jaký máš konto v bance
a jestli to nevadí Blance.
Je krásně jasno, peněz mam jak želez
a s Blankou na mě, ty koketko, nelez!
Tak dáš mi, nebo nedáš?
Nevim, nevim ještě.
A nespěchej, sic vezmu kleště!
Jo kleštit bys mě chtěla!
No počkej, já ti dám do těla!
Nedáš, protože jsem se právě rozhodla,
že nedám já tobě.
Sakra! A je to v troubě...
Komentáře (4)
Komentujících (4)