A všechno jednou zmizí
Anotace: Ztrácím nevinnost...
Pohlaď mě po ruce,
jen ať to nebolí.
Nevinnost v záruce,
rány se nehojí.
Jen jedno splynutí,
okamžik něžností,
do sebe prolnuti,
splyneme s věčností.
Jen letmé dotyky,
držení za ruku,
tichounké povzdechy,
tápání do vzduchu.
Ústa co dotknou se
a hned se rozpojí,
pocity shluknou se,
dvě těla se nebojí.
Uplynou vteřiny
a zmizíš i ty...
Jen pár vzpomínek neviných,
které zůstanou skryty.
Komentáře (1)
Komentujících (1)