Anotace: ***
Tak to bych si přála být často sama, kdyby přicházel milovník poeta. S mým laskavým svolením :-)
13.06.2007 20:37:00 | Rybí_kost
Co dělám když jsem sama... buď něco praktického.....jako Lota a Rádoby zoufalá ...
nebo něco co není praktické, ale za to mě to baví...třeba čtu básničky :)
28.05.2007 21:27:00 | Čekanka
...tak nějak to vezmu přes tvrdou realitu, asi bych souhlasila s komentem pode mnou Rádoby zoufalou... :-)))
28.05.2007 15:42:00 | Lota
Takže co třeba děám, když osamím.. maluji byt a spravuji záchod:-)
28.05.2007 15:08:00 | Rádoby zoufalá
"Co asi dělají ženy
když osamějí..."
... smutníme až k uzoufání... tolik schází dlaně muže... (=aktuální období... všechny večery bez Pavla) ;-)
Ale víkend byl s ním, takže senza!!! :-))
28.05.2007 11:22:00 | Levandule