Anotace: červenám se........hehe......:D
Rýmy jsou jak pro první třídu. Trochu škoda... Pak taky to jak se moc opakují světší buď o špatné fantasii a nebo mají fungovat jako jakási tortura pro čtenáře. Trochu mi to připomíná, jako by ses mě snažila bušit kladivem a pořád opakovala ten stejný rým dokola a dokola...
28.05.2007 22:04:00 | Ariana (Lori)