Anotace: Květen, samec č. 2
šmudlo,Dobrý ročník-Peter Mayle-to je dobrej kus.Lehký,rychlý,vášnivý...čtení;o)
30.05.2007 14:41:00 | STIMPRE
Marný, Šmudlajz .... dobrý zboží se chválí samo ...
.... a dobrýho bejka odhalí ..... až ráno ....
*- jo, radost až do rána .... to si dám líbit ...
.... ..... nebo si o tom aspoň povídat ... až do rána ... :-))
29.05.2007 13:37:00 | HarryHH
šmudlo,ty jsi fakt zvíře:o)))))
a proto tě s lehkou úklonou slavnostně zvu k sobě na piedestal ;oD
vony nám to holky už vysvětlí;o)
29.05.2007 12:03:00 | STIMPRE
Hele samče, ... dyk teprve odjela... neboj... ona zase přijede, nebo Ty k ní?
Ale bez bot to nejde! Koukej mě přepadnout a přivézt botičky, prosíííím ;-)))
A já Ti pak požehnám k další samčí jízdě za Marcellínkou :-)))
29.05.2007 09:38:00 | Levandule