Poseidonův chtíč
Na otevřeném moři
vlnami jazyka
hladím vahadla a kýl,
tančíš nade mnou
útlá džunko.
Trojzubec plný
slané mořské pěny,
otřásá kormidlem
vzdechů vykrojeného těla.
V bílé smršti
kácí se stěžeň s lampou kontrolní,
jsi neovladatelná.
V orgastických vlnách toneš,
hlouběji do náruče
mého poseidonovského chtíče.
Drtí útroby podpalubí,
tlak bortí přepážky,
z tepajícího víru
poslední bubliny vzduchu
unikají.
Uléháš tiše na samé dno srdce,
v nánosech bláta
perlorodka snad.
Však moje, moje,
bezpochyby již zcela.
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, Dota Slunská, ziriant, hanele m.
Komentáře (6)
Komentujících (6)