Přepadení..
Anotace: trošku jinak.. :)
Přepadlo mě pokušení,
lehce jsem zas podlehl,
bez šance a bez zeptání,
Tvojí hebké vůni kůže..
Přepadly mě Tvoje oči,
hladové po všem kolem,
svět se motal jak v kolotoči,
patřil jsem jim horem dolem..
Přepadla mě vášeň,
skrytá byla ve Tvých rtech,
spalujicí jako oheň,
co žhnul v mých tajných snech..
Komentáře (9)
Komentujících (9)