Anotace: Nevím, kam to přesně zařadit, tak třeba sem. Ke svýmu stylu psaní už nebudu nic říkat, je to prostě tak, jestli vám to nesedne, přečtěte si anotace k mým jiným básničkám a bude jasno.
Jj.., se vzkazy je to teď docela problém.., nějak nám hapruje server..:-) Každopádně k básni..., proč muži tak zapomínají na krásu básně.., báseň věnovaná od srdce potěší více, než všechny dary, které nám můžete dát.., je nádherná..:-)
02.06.2007 23:55:00 | Lorellin
jak něžná, a jak krásně se to čte :o)
ty musíš být pro holku hotový poklad, poéto ;)
mi se nejvíc líbí tohle:
"pohladit všechno
co máš do páru
i osamotě"
jo a...už několikátý (ehm, druhý) den se ti snažím odepsat na vzkaz, ale nejde to a nejde :/
02.06.2007 18:34:00 | Paralelní možnosti
Úžasné!!!
A zbytek již napsal siorak, kterému tímto děkuji za to, že jsem Tě směla objevit...
02.06.2007 10:46:00 | Judita