Kámasútra
Na půdě, ve starém kufru,
našel jsem tam kamasutru.
Otec jí tam kdysi schoval,
snad podle ní i miloval.
Prohlížím jí jenom v letu,
nezbývá čas na osvětu.
Venku na mě milá čeká,
chce si užít, to mě leká.
Ač jsme nyní bez obrázků,
studujeme pilně lásku.
Po té praxi říci musím,
moc rád já to znova zkusím.
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (9)
Komentujících (9)