Anotace: ..kdyby to tak slo...
Ta báseň mě skutečně "dostala". V málu vyjádřeno tolik.....smutku
Život nemá tlačítko restart,
život je dar,
a musíme ho brát
takový jaký je.
Každý jsme svůj pán,
každý sám si volíme cestu.
Přeji, aby další kroky Tvé
byly veselejší...
13.06.2007 18:14:00 | vapiti
uteklo ti tam jedno písmenko, ale musím říci .. že to opravdu nejde. Báseň hodně zajímavá.. a líbí se mi..
05.06.2007 23:20:00 | Najlin