O teorii a praxi
Anotace: náhodná názorná ukázka
Tam v parčíku za školou
mohl jí sáhnout na holou
byla to holka troufalá
hned jeho penis zkoumala
(a posléze jej přijala)
učitelka v tom čase sledu
v přírodě hledá nápovědu
k vysvětlení teorie
jak se sexem člověk žije
v praxi se děti poučily
neboť právě v tuto chvíli
motýly tam sledovaly
a jen nedaleko stály
Komentáře (2)
Komentujících (2)