Takové malé svítání
Schoulená do dlaní
jsi pěkná,když oblohou
malé kapky pláčou...
Takové malé svítání
lidé uvidět nemohou,
je jenom ve tvých očích...
Svlečeni k ránu,
když prstem na zádech,
kreslil jsem znamení,
Měsíční bránu
na jeden nádech,
ještě než zkamení
déšť ve vlasech noci...
Takové malé
svítání
se dostavilo
k ránu...
Schoulená do dlaní
otvíráš bránu...
Máš ústa navlečená
na horkou jehlu noci
a vysvlečená
vyšíváš polibky
z mlhovin do mé kůže...
Přečteno 899x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (5)
Komentujících (4)