Mému pánovi
Anotace: ...od jeho malé subinky
Potrestejte mě, pane můj,
za všechno, co bych chtěla
provádět s Vámi, stůj co stůj,
za všechny hříchy těla,
za moje chlípné myšlenky,
za všechno smilstvo světa,
za status Vaší milenky,
za moje mladá léta,
za neupřímný lehký smích
a faleš v dívčí líci,
za to, že ač snad měla bych,
neumím se Vás zříci...
Přečteno 645x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (4)
Komentujících (4)