Hřích
Anotace: Když dopadly chladivé...
Když dopadly chladivé kapky deště
na tvé nahé tělo,
já slíbala je ústy-mnohokrát ještě,
dokud ve vyprahlou poušť se nezměnilo.
Tys dlaní dotkl se svou,
a já navrátila se ke vzpomínkám a do těch chvil,
kdy ty jsi byl můj a já tvou,
na zmoklé cůpky jsi mne tenkrát políbil.
Na lunu,jenž byla svědkem našich hříchů,
když vrhala na nás světlo i stín,
v té noci temné,v tom přenádherném tichu
přitiskl si mi na rty kytičku kopretin...
Komentáře (0)