Mezi kapradím
Anotace: je to čistě přírodní...:o)
Mezi kapradím
a mezi keři
kdosi tě hladí
po páteři...
Pohybem šnečím-
pomalinku
rozepnul něčím
tvou halenku...
V tom čase
chybí možná doznání,
když šero znova
stáhlo závěsy...
V hlase
zvony vyzvání
a balí slova
do krásy...
A mezi kameny
a mezi chvojím
s bílými rameny
paže spojím
pohybem hravým
na mechu...
Vymýšlet ne-
plechu
je krásné...
Přečteno 840x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (10)
Komentujících (10)