Anotace: ...
Je to tak .. jak píše Honza ....
Čtu v Brajlovým písmu ve tvých mapách,
a občas se ztrácím v jejich rozlohách,
abych tě znovu našel ...
... v tvých tůní hebkých hlubinách ...
22.06.2007 14:21:00 | HarryHH
... děkuji vám všem ...
... Jarko nemám sponzora ... a tady jim je fajn ... mým básním ...
22.06.2007 12:58:00 | Marcella
Ty jo, jestli jsem to pochopila správně tak je to o...
v tom případě jsem ohromena tou skrytou šifrou. Obdiv.
Kdy vydáš nějakou sbírečku, třeba 35 tinám?
22.06.2007 12:02:00 | Jarky
... kecyyy ... já podle mapky trefím ...
... ale nesmím ji mít vzhůru nohama :-)
22.06.2007 11:25:00 | Marcella
Dej mi tlapky
na všechna místa
kam si nedosáhnu
i na ta mnou
ohmataná
roluj
tři
hnětej
štípej (pro uvěření)
uctivě vítám
první
a
druhou
prstovou dámu
22.06.2007 10:34:00 | smudlinek