Cítíš to?
Anotace: je to asi trochu blbost.. možná trochu wíc.. asi to zas smažu... ale nějak mi to nedalo a musela jsem něco napsat.. musela jsem napsat tohle..teda zkusila jsem to..
Cítíš to?
Ten dotyk
touhy
/co nedokážu zkrotit/
vznáším se
kroužím
po obloze
jsem všude
jsem nikde
jsem v Tobě
/pořád víc/
a na stěnách
v tichých ozvěnách
slastného
kočičího vrnění
/tvého zpoceného těla/
Něžně vlhké
proudění
uvnitř mě
i Tebe
našlo nás
sladkoopojné
mámení
vrací se zas
/tam.. zpět.. tam/
Cítíš to?
To spirálové
splynutí
v jeden velký oblak
naší lásky
/možná i bez nadsázky/
Komentáře (1)
Komentujících (1)