Anotace: Známe je...
Ano, nejen LaStrada by mohla vyprávět.Zvláštní, že při téhle básni se mi nevybavily naše domácí holčiny, ale silnice směrem na Řím.Mladičké krásné Afričanky,s pohledem který křičí beznadějí...
Někdy si říkám,není to kapku i problém nabídky a poptávky?
01.07.2007 00:57:00 | Navire
Tve basne nemaji chybu, vzdycky tam v nich najdu krasu i zabavu dekuji.
26.06.2007 21:34:00 | carodejka
Když už,tak na volnou nohu.Takto ji lituji.Jak psal kdesi W.S.lehké to nemají lehké.
26.06.2007 20:08:00 | s.e.n