Den před bitvou
Anotace: Příběh vojáka před bitvou u Slavkova
Rozpusť si vlasy,
a pojď se milovat jak nikdy,
než do bitvy,
mě odvedou již brzy,
Svléknu ti šaty,
a rukou nedočkavou pujdu směrem k tvému klínu,
a zulíbám tvé rty,
jako dáběl,do tebe vstoupím,
Než vytáhnu proti Napoleonovi,
prožijeme noc nejkrásnější,
leč zítra na sebe uniformu oblíknu,
A poděkuji ti za košili,
kterou si mi z lásky ušila mi,
jen krvavé květy,
nechci aby mi vykvetli,
Abych se vrátil,
a zlatek pár vysázel,
a pomilovali sme se,
Proto se pomodlím,
abych tu zkázu přežil
a vzal za ženu mou...
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
Komentáře (4)
Komentujících (4)