Anotace: ... Haiku ...
Nahé poupátko
rozkvétalo vzrušením
ženského klína
... již od dětství se jí podvědomě bojím ...
co kdyby na mě vybafla ... ?? ... :-))
29.06.2007 13:09:00 | HarryHH
jo, romane, sem se lekla už podruhý :-D
K básni: ... a co teprvá ty plody ... :)
27.06.2007 17:00:00 | Alci
Purpurová růže
Chtěl jsem tě pomilovat
cítil se nabušeně
a tak machroval s číslíčky
byl jsem nečekaně zastaven
zničeho nic se objevil
měsíc s jeho bratříčky...
27.06.2007 14:26:00 | smudlinek