S přípravou
Sledovala panna pána
roztoužená a přichystána
na posteli na letišti
v napětí pro chvíle příští
než to dělat bez kondomu
to by raději šla domů
ač rád bez něj by ji přeříz
souká latex na svůj penis
teprve až se přesvědčila
že pokryta je mužná síla
uvolnila se v klín jej vzala
a milovala a milovala
Komentáře (4)
Komentujících (4)