Náš první i poslední
Anotace: Nebyla to chyba.Nelituju.Jen lituju těch slz,které byly prolity
Náš první i poslední
Podíval se,jako by byl z cukru
Nadhodil úsměv malého kluka
A přesto mě toužebně políbil
Vypadal zkrátka k sežrání
Chtěl mě
A já jeho
Skončilo to jak jsme oba chtěli
Spíš jak jsme toužili
A happy end se nekonal
Všechno s ním bylo fantastický
To,jak si mě vzal
A jak jsem si vzala já jeho
Byli jsme jedna duše,jedno tělo
Tu noc
A pak..
Noc skončila
Spolu s ní i my dva
Komentáře (1)
Komentujících (1)