Od Vaší kočičky
Anotace: opět jedna pro Pána...
Oddaná poddaná,
Vaše, ač zadaná,
bez srdce, bez duše,
zhrzená Venuše.
Šťastná a rozverná,
nádherně nevěrná,
ďábelsky nevinně
přede Vám na klíně...
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (4)
Komentujících (4)