Pohlavní poezie
Anotace: Kravina... jednoché, sprosté, ale malá poenta tam je.
Sbírka:
Život bez smrti
Sex je jako život,
nahoru dolů, nahoru dolů,
dívka s chlapcem,
skáčí spolu
Předehra, orál, výstřiky,
orgasmy
a slastné výkřiky.
Kdo souložil,
ten štastný je
a ten co to nezažil,
tak si ještě užije.
sex však mají rádi všichni,
tak nečekej se
a už si píchni
Komentáře (2)
Komentujících (2)