Za vraty
Za vraty * do dvora * starého stavení
Zvečera *letního * padli do sena
Závratí * milováním * trochu unavení
Klečela * krůpějemi * čela orosená
Za vraty * s podkovou * pro štěstí
Usnuli * schouleni * pod hvězdami
Návraty * přinesou * neštěstí
Pominu - li * ten můj* a zdá se mi
Odpustí * že jsem se * díval
Když ramena * její * polibků příval
Pokrýval * a měsíc * madrigal zpíval
Za vraty * do ráje * čert dřímal
Přečteno 641x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (5)
Komentujících (5)