Anotace: ..co k tomu napsat? Asi všichni to znáte, ty okamžiky jakéhosi "smutku" krátce POTÉ ...
Bohaté chvíle... které sešívají všechna čekání... Znám, dobře to znám... :-)
04.01.2008 23:39:00 | Levandule
Mno, smutek se tam skrývá, bo spíš tak nějak vyčnívá, mám jisté myšlenky zpátky, na časy, co mi cosi tímto připomínáš.
12.09.2007 16:22:00 | NikitaNikaT.
...jen pár chvil...jen pár nezapomenutelných chvil...co by bez nich člověk byl...
26.07.2007 11:24:00 | Lota
Krasna plna touhy a citu, mam rada basne o lasce , proc je ji na svete tak malo...
19.07.2007 10:55:00 | carodejka