Večer jedna báseň
Když přeběhl Vám spánek po obočí,
když zavřela jste rozesmáté oči,
po vlasech stékala Vám slunce záře
a Vaše tvář se vpila do polštáře.
Když ráno ucítil jsem dotek Vašich ruček,
když vzala jste mě něžně do náruče,
radoval jsem se z toho, jak jste milá...
...že jste mě v noci nepoblila!
Komentáře (2)
Komentujících (2)