Anotace: ...
Výborná, jako vždy.
(prosím tě, co je haiku? Nedávno jsem na to slovo narazila, a nevím přesně, co znamená...:o)
23.07.2007 08:57:00 | Hesiona-Essylt
Ani nehádám, že se to tvý holce hrozně líbí, když jí
strčíš rampouch do dírky. Doufám, že jsem tě neurazil.
ČUS
22.07.2007 20:09:00 | jehlaspichlas
..řečeno nádherně spoře...haiku, mám pocit, patří víc na východ...ale tvé haiku jsi jistě prožil, a proto oslovuje...oslovuje obsah, forma pro mne je v tuto chvíli nedůležitá..i když možná k síle sdělení pomohla...mnoho slov je někdy k hlouposti a ke škodě...
21.07.2007 21:02:00 | Mirka Hedbávná