Je to stále na nic
Anotace: nedopsaná a nepopsaná
Je to stále na nic,
jsem pořád panic.
Která by, no, ehm, NUŽE....
udělala ze mě muže!!!!
Doma mám instikty zvířete.
Tělo slimáka, nohy kuřete.
Touhy schoulené do Pegasových pírek,
klidně bych zvládl i více dírek.
V těchto letech čas pádí,
a mě nenahání žádné mládí.
Copak nedovedu zastavit čas,
no, i nu co. Vem to ďas.
A když procházím krizí,
ani ta stará mi není cizi.
Jen se mi zdá vyčpělá,
protože už je dospělá.
Papanek, tak se loučím rukou v ruce
Se slzami z polštáři, s prostěradlem od poluce.
Komentáře (2)
Komentujících (2)