Anotace: Taková imprese sexu
hmm....řekněmě.... obscéní....;)
27.07.2007 20:02:00 | Trdlo
když dáváš hranice rozkoši tak to nejsi ty ...rozkoš musí jít z vás obou a nespoutaně ,když tomu dáš hranice pocamcat až pocamcat´ a jaksi dál už né tak to hrajete líbivé divadélko sami pro sebe ...milování druhého člověka nesnese hranice ,stejné jako Bůh ,bud´miluješ a nebo si jen na to milování hraješ ...
24.07.2007 18:44:00 | kavec