Jsem přeci šílená
Anotace: Doznání, opět pro mého Pána
Jsem přeci šílená,
a proto dovol mi
usínat schoulená
s výrazem pokorným,
poté co tělo´s mi
na cáry roztrhal,
když sis mě bez ptaní
surově (krásně) vzal,
až jsem Ti k nohám pak
poklesla zemdlená.
Děkuji. Šťastna jsem...
...jsem štěstím šílená.
Přečteno 580x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (0)