Óda na antikoncepci

Óda na antikoncepci

Anotace: "16 VERŠŮ"

Ať žije kondom, prezervativ, šprcka!
Nemusíš se bát, že budeš mít prcka.
Bez obav! Bez šancí jsou všecky viry.
Už ti nic nebrání (snad kromě víry)
rozpustit vlasy a Cenzurováno Ligou
na ochranu křesťanských hodnot ----
-----------------------------------
-----------------------------------
-----------------------------------
-----------------------------------
-----------------------------------
-----------------------------------
-----------------------------------
-----------------------------------

Jaké je tedy básně rozuzlení?
Ať táhnou kněží hloupě rozezlení!
(později připsáno autorem)
Autor Zvrhlík, 30.07.2007
Přečteno 527x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

guma

01.09.2007 13:58:00 | pšouk

líbí

Dobře....Hlavně ta 1. část

30.07.2007 12:48:00 | Veru

líbí

je to báseň nebo reklama na pepino?

30.07.2007 12:46:00 | Brontosaurus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí