Nebyly to korále
Princeznička na bále
mrkla očkem na krále
A on na ni taktéž mrk
za tou krásou stočil krk
Záhy si ji nechal přinést
a počal s ní páchat incest
Přečteno 581x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)