Ještě chvíli.
Anotace: ....už ani nevím,jestli jsem....
Ještě chvíli bez sexu,
a zrodí se láska,
s tím,kdo Tě miluje,
spěchat nemusiš.
Já nejsem Zeus,
s aureolou býka,
který po aktu,
jako pegas,
hned za jinou odletí.
Sex si mohu koupit,
za lístek do letního kina,
červencové noci,
mohou vyprávět,
zde ze studu,
i prudérní luna,
tvář nestačila odvracet.
Na podstatu lásky,
Pána svého,
ptá se kněz,
Boha ďábel však,
supluje dnes,
ze zpovědnice šeptá,
není lásky,
bez peněz.
Přečteno 812x
Tipy 9
Poslední tipující: Jarunka, hloubavá, Házté, Rolnička
Komentáře (5)
Komentujících (4)