Touha
Anotace: Kdepak, mě to psaní o sexu nejde...:-) Radši to dělám, než o tom píšu. Zájemkyně, hlašte se mi:)
Křivky tvého těla obdivuji,
tvé vlasy v peřinách,
jsou jako křídla na
nebeských modrých hlubinách.
Oblé tvary tvých plných prsou,
děsí mě vzrušením bradavek,
a mateřské lásky najednou.
Upřeně sleduji
tvůj koncert břišních svalů,
jsem vzrušením napnutý
i v tom nejmenším svalu.
Tvůj holý klín
s jemným účesem rváče,
otvírá své hřiště
jen pro jednoho hráče.
Tvůj vzrušený vrcholek lásky,
líbat smím jazykem bez přestávky.
Pronikám svojí tvrdou touhou
do tvých vlhkých údolí,
se svojí bílou touhou
se ničeho nebojí.
Nechávám za sebou miliony
svého já,
jen jediná,
jen ta,
nejde si cestu do lůna tvého klína.
Přečteno 834x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (5)
Komentujících (4)