...pan neodolatelný....
přikryl jsi mě jako peřina
a pohled do tvých očí
zmařil moji snahu...
všechny pokusy odolat ti
jsou nenávratně v tahu!
stal jsi se mou součástí
a já nehty do zad ti píšu psaní,
že zachovat tenhle pocit navždy
je jediné moje přání...
KŘIČÍM!!
ne o pomoc
ne zoufalstvím,
ne zlobou
a ani ne vztekem
ale štěstím,
že pro tuhle chvíli
jsi zrovna TY mým rekem!!
Komentáře (4)
Komentujících (4)