Intimní vůně
Intimní vůni
z horkých plamenů
vášnivého korpusu
půjčil si do dlaní
klečící
vdechnul ji
spontánní zemětřesení
a řekl žij
Heroicky sestupoval dál
kolmo dolů
k pramenům malých pysků
a řekl miluji tě
Hladičký sval se rozechvěl
tenoulinká jemnost
posunlivé kůže
hnala náplň z dutinek
aby spojila duše s krví
Extáze …
a důvěrná vůně
čeká
do další reformace
Komentáře (14)
Komentujících (14)