Anotace: ...
Chybí mi slova, protože ač je dávno skoro hodina druhá odpolední, tak spím. Na půl.
Ale báseň jsem vnímala, trochu snivě, ale vnímala... líbila se...
20.08.2007 13:42:00 | BlackTangerine
Marcelko moje utajená lásko..:))...dík z komentík ale kam to chce vyhýbku...???...
20.08.2007 13:28:00 | Mácha
... Šogo ... no to teda ... mám krátce střižené vlasy ... tak me nemůžou tahat ... potvůrky ... závistivý ...
20.08.2007 12:41:00 | Marcella
... pěticípé potvory ... zabodnou se do stěny závisti ... se jen tak nevyndaj ... i mě mají sakra co závidět ...
20.08.2007 12:37:00 | smudlinek
... budliky budliky ...
... dárky božské ... stejně mi ty hvězdy budou závidět ...
... črvená ... fialková ... i ta vzorková ...
20.08.2007 12:34:00 | Marcella