Seznámení
Ahoj,jak se máš???
Tak to často začíná,
po chvilce vzdechy slyšet jsou,
kdy světla tiše svítí okolo nich,
jak světlušky,
němí světci sexu.
Oblečení padá z nás,
jak tašky střech keramických,
při vichřicích,
Ráno se ptám:
Kdo jsi?
Komentáře (6)
Komentujících (6)