Chcete mé porno?
Honí se mi myšlenky
onanie vědomí
promítá se
veřejné vystoupení
dívejte se
a vzrušte se
V lebeční kabince
vzrůstá napětí
doporučuji
uvolnit se
Cítíte to na sobě?
nerozmazávejte to
tiše a perverzně
si přiznávám
chci ať se dívá
co nejvíce očí
teď mě napadlo ...
... ale raději se
stahuji
bez orgasmu
Komentáře (13)
Komentujících (13)